ZESTAW IZESTAW IIZESTAW IIIZESTAW IVZESTAW V ZESTAW VI

Zestaw I

Zupa
* Złocisty rosół z makaronem
Danie główne
* Kotlet schabowy zapiekany z pieczarka i mozzarellą
* Zrazy wołowe w sosie kurkowym
* Żeberko w marynacie miodowo- musztardowej
Dodatki
* Ziemniaki purée
* Ziemniaki ziołowe pieczone
* Warzywa gotowane z maślaną okrasą
* Bukiet surówek
Deser
* Gruszka w sosie czekoladowym z lodami
Danie gorące I
* Pieczeń szlachecka z karkówki z ziemniakami purée i sałatką z buraczków
Danie gorące II
* Bigos myśliwski z pieczywem oraz barszczyk czerwony
Danie gorące III
* Szaszłyk drobiowy w sosie pomidorowym z ryżem
Zimny bufet
* Bałtycki łosoś faszerowany owocami morza
* Dorsz w pomidorowym sosie słodko-kwaśnym
* Tradycyjny tatar wołowy
* Śledź marynowany podany na salsie jabłkowej
* Sałatka cezara z grillowanym kurczakiem i pieczonym boczkiem
* Tradycyjna sałatka jarzynowa
* Roladki ze schabu z tartym chrzanem i owocami kaparów
* Galaretka drobiowa
* Karkówka ostro zaprawiona czosnkiem
* Galantyna z kurczaka z bakaliami
* Pasztet gajowego z grzybami
* Schab warszawski
* Deska serów

Cena zestawu menu weselnego 250 zł/osoba
W cenie kawa, herbata

Poprawiny
* Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą
* Pieczona pierś kurczaka nadziewana szpinakiem i gorgonzolą w lekkim sosie śmietankowym z ziemniakami purée i papryką marynowaną

Cena poprawin 70 zł/osoba


Zestaw II

Zupa
* Esencjonalna zupa grzybowa z kluseczkami
Danie główne
* Rumiany kotlet schabowy
* Devolay nadziewany serem i masłem
* Kotlet mielony z karkówki nadziewany pieczarką
Dodatki
* Ziemniaki purée
* Pieczone cząstki ziemniaków
* Zasmażana biała kapusta
* Bukiet surówek z ogrodu
Deser
* Sernik z gorącymi malinami
Danie gorące I
* Węgierska zupa z wołowiny pachnąca tymiankiem podana z bagietką
Danie gorące II
* Pieczeń szlachecka z karkówki w sosie własnym, ziemniaki purée, warzywa gotowane
Danie gorące III
* Esencjonalny barszcz czerwony gotowany na świeżych warzywach i owocach, sycący i dobrze wypieczony krokiet z kapustą i grzybami
Zimny bufet
* Wykwinty łosoś bałtycki faszerowany owocami morza
* Tatar ze srebrnego łososia bałtyckiego
* Śledź w trzech smakach
* Sałatka jarzynowa
* Jaja faszerowane na trzy sposoby
* Sałatka grecka doprawiana oliwą extra virgin
* Dorsz w sosie pomidorowym
* Domowa sałatka jarzynowa
* Galaretka drobiowa
* Schab faszerowany śliwką
* Karkówka pieczona
* Schab po warszawsku
* Deska serów francuskich, szwajcarskich, polskich

Cena zestawu menu weselnego 250 zł/osoba
W cenie kawa, herbata

Poprawiny
* Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą
* Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 70 zł/osoba


Zestaw III

Zupa
* Złocisty rosół z domowym makaronem
Danie główne
* Kotlet schabowy zapiekany z mozzarellą i pieczarkami
* Zrazy wołowe w sosie kurkowym
* Pierś z kurczaka faszerowana musem z indyka z sosem ziołowym
Dodatki
* Ziemniaki purée z koperkiem
* Pieczone szyszki ziemniaczane
* Warzywa gotowane na parze z maślana okrasą / Bukiet surówek
Deser
* Lody na ostro z sosem karmelowym z likierem pomarańczowym
Danie gorące I
* Szaszłyk wieprzowy z kapeluszami grzybów podany z ryżem na sypko i sałatką orientalną
Danie gorące II
* Tranżerowany udziec wieprzowy, serwowany przez szefa kuchni w gali ognia z kapustą zasmażaną i ziołowymi kopytkami
Danie gorące III
* Flaczki wołowe na ostro ze świeżą bagietką
Zimny bufet
* Bałtycki łosoś faszerowany owocami morza
* Stragan ryb świeżo-wędzonych (łosoś, pstrąg, węgorz)
* Śledź na kolorowej salsie paprykowej
* Tradycyjny tatar wołowy ze świeżym jajem
* Dorsz w pomidorowym sosie słodko-kwaśnym
* Jajko na plasterku pomidora z sosem czosnkowym
* Karkówka na ostro po zbójnicku
* Rolada drobiowa z warzywami i zielonym pieprzem
* Pasztet gajowego z grzybami
* Deska serów francuskich, szwajcarskich i polskich
* Pieczony schab otarty rozmarynem
* Galaretka drobiowa
* Sałatka cezara z kurczakiem i pieczonym boczkiem doprawiony sosem cesarskim
* Tradycyjna sałatka jarzynowa
* Dipy, marynaty, pieczywo

Cena zestawu menu weselnego 290 zł/osoba
W cenie kawa, herbata

Poprawiny
* Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą
* Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 70 zł/osoba


Zestaw IV

Zupa
* Zupa z podgrzybków z kwaśną śmietaną z łazankami
Danie główne
* Kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i mozzarellą
* Kotlet mielony z karkówki nadziewany serem i pieczarką
* Pieczeń szlachecka w sosie własnym
Dodatki
* Ziemniaki purée z koperkiem
* Pieczone szyszki ziemniaczane
* Warzywa gotowane na parze z maślana okrasą / Bukiet surówek
Deser
* Leśne owoce duszone w winie podane z lodami
Danie gorące I
* Boeuf Strogonow z bagietką
Danie gorące II
* Tranżerowany udziec wieprzowy, serwowany przez szefa kuchni w gali ognia z kapustą zasmażaną i ziołowymi kopytkami
Danie gorące III
* Esencjonalny barszczyk czerwony pachnący polskim czosnkiem w towarzystwie krokieta z kapustą i grzybami
Zimny bufet
* Bałtycki łosoś faszerowany owocami morza
* Wybór ryb wędzonych (łosoś, pstrąg, węgorz)
* Dorsz w occie owocowym z cebulką
* Śledź marynowany w winie podany z cebulką i ogórkiem konserwowym
* Wykwintny tatar z łososia bałtyckiego
* Jaja faszerowane na trzy sposoby
* Sałatka z gotowanym jajem, szynką, zielonym porem, kukurydzą i sosem majonezowym
* Galaretka drobiowa
* Deska serów
* Schab pieczony doprawiony majerankiem
* Roladki z boczku nadziewane wątróbką drobiową i śliwką
* Karkówka pieczona ostro zaprawiana czosnkiem
* Dipy, marynaty, pieczywo

Cena zestawu menu weselnego 290 zł/osoba
W cenie kawa, herbata

Poprawiny
* Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą
* Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 70 zł/osoba


Zestaw V

Zupa
* Zupa krem z Darłowskich borowików z łazankami
Danie główne
* Polędwiczka faszerowana szpinakiem i serem gorgonzola
* Kotlet schabowy zapiekany z pieczarka i mozzarellą
* Pieczone żeberko w marynacie miodowo-musztardowej
Dodatki
* Ziemniaki purée
* Ziemniaki ziołowe pieczone.
* Warzywa gotowane na parze z maślaną okrasą / Bukiet surówek
Deser
* Pierożek z ciasta francuskiego nadziewany wiśniami
Danie gorące I
* Plastry pieczonej kaczki z żurawiną podane na jabłkowo-miodowej salsie z ziemniaczanym muślinem
Danie gorące II
* Tranżerowany udziec wieprzowy, serwowany przez szefa kuchni w gali ognia z kapustą zasmażaną i ziołowymi kopytkami
Danie gorące III
* Esencjonalny polskim czosnkiem pachnący barszczyk czerwony z wypieczonym krokietem z kapustą i grzybami
Zimny bufet
* Wykwinty łosoś bałtycki faszerowany owocami morza
* Stragan ryb świeżo-wędzonych (łosoś, pstrąg, węgorz)
* Dorsz w warzywach z sosem maślano warzywnym
* Śledź na salsie jabłkowo-miodowej
* Wykwinty Tatar z łososia bałtyckiego
* Carpaccio z polędwicy wołowej z ziołową oliwą, bukietem sałat i płatkami parmezanu.
* Duszona karkówka ostro zaprawiana czosnkiem
* Schab ze śliwka
* Roladki ze schabu z tartym chrzanem i owocami kopców
* Sałatka Capresse z pomidorem i Mozzarellą zroszona bazyliowym pesto
* Sałatka Cezara z grillowanym kurczakiem i pieczonym boczkiem
* Galaretka drobiowa
* Deska serów francuskich, szwajcarskich i polskich

Poprawiny
* Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą
* Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Kawa, herbata, napoje, ciasta, tort oraz poprawiny w cenie menu
Cena zestawu menu weselnego 340 zł/osoba


Zestaw VI

Zupa
* Zupa krem z soczystego pomidora ze słodką śmietanką i świeżą bazylią
Danie główne
* Duszona polędwiczka wieprzowa faszerowana szparagami
* Pieczona pierś z kurczaka faszerowana cielęciną i orzechami włoskimi z sosem imbirowo-orzechowym
* Gotowany na parze łosoś bałtycki podany na maślanym porze
Dodatki
* Ziemniaki puree
* Pieczone ziemniaki ziołowe
* Fasolka szparagowa oraz bukiet surówek
Deser
* Tiramisu
Danie gorące I
* Pieczone uda kurczaka aromatyzowane rozmarynem z frytkami i sałatką ze świeżych warzyw z sosem cezara
Danie gorące II
* Tranżerowany udziec wieprzowy, serwowany przez szefa kuchni w gali ognia z kapustą zasmażaną i kluseczkami grzybowymi
Danie gorące III
* Szaszłyki wieprzowe z kapeluszami grzybów z sypkim ryżem i sałatką orientalna
Zimny bufet
* Bałtycki łosoś faszerowany owocami morza
* Wybór ryb świeżo - wędzonych (pstrąg, łosoś, węgorz)
* Dorsz w sosie słodko - kwaśnym
* Śledź z cebulką i grzybkami marynowanymi
* Tradycyjny tatar wołowy z jajem
* Carpaccio ze srebrnego łososia bałtyckiego
* Sałatka nicejska z tuńczykiem
* Sałatka na styl grecki z oliwkami i serem feta
* Roladki z boczku z drobiowym farszem
* Pasztecik z kaczki z pomarańczową galaretka
* Schab z morelką
* Galantyna z kurczaka z bakaliami
* Schab nadziewany morelą
* Galaretka drobiowa
* Deska serów francuskich, szwajcarskich, polskich

Poprawiny
* Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą
* Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Kawa, herbata, napoje, ciasta, tort oraz poprawiny w cenie menu
Cena zestawu menu weselnego 340 zł/osoba



Site created by AFR Omega